Fordelene ved det nye DVN Web

Der er sket rigtig meget indenfor webteknologier, siden vi i 2005 begyndte at udbyde hjemmesideløsninger til vores kunder. Vi udviklede en platform som, på dette tidspunkt, kunne imødekomme vores brugeres ønsker. Men Internettet er hele tiden i bevægelse, og hvis man ønsker at danne sig den bedste profil på nettet, så er det nødvendigt at kunne omstille sig. Det er ud fra denne tankegang at vores service DVN Web er opstået. Denne version er udviklet med fremtiden for øje, hvor vi har sammenstykket nogle af de absolut bedste open source samt kommercielle værktøjer, som senere vil kunne opdateres og videreudvikles.

Herunder kan du læse om nogle af fordelene ved det nye system DVN Web.

Let at anvende

Med det nye system stræber vi efter at samle den bedste teknologi, i den mest enkle og intuitive form for indpakning! Vi har gjort, og vil blive ved at gøre, vores ypperste for at du vil kunne opdatere din hjemmeside ved DVN Web så let som muligt. Målet er at du dermed kan fokusere på din hjemmesides indhold, uden at du bør tænke over de avancerede bagvedliggende teknologier.

Vi har konstrueret kontrolpanelet til din hjemmeside sådan, at du hele tiden kan finde vejledning og hjælp til brugen af systemet, plus vi har oprettet en support-sektion her på hjemmesiden (http://dvnweb.dk/support/), hvor du kan finde yderligere hjælp.

Sikkerhed

Det er altid en tilbagevendende bekymring: “Er mine data sikre?”. Vi har investeret ekstra tid og kræfter på at give jer én af de sikreste hjemmesideløsning på markedet, med tredobbelt backup-procedurer på diverse eksterne servere (og cloud-services), samt hurtig genoprettelse og gendannelse af evt. mistede data.

Hvad betyder det for dig? Det betyder at du kan sove trygt om natten – uden at være bekymret for om din hjemmeside, og dit fantastiske indhold går tabt! Hvis uheldet er ude, så sørger vi for genoprettelsen af din hjemmeside, og du kan fortsætte ubekymret med at skrive indhold.

Stabilitet

Vores nye system kører på én af landets bedste server-løsninger, som garanterer, at der altid er kræfter til at drive vores hjemmesider – og mere til! Samtidig sikrer vores hosting-samarbejdspartnere, at vi i fremtiden vil kunne blive ved med at opdatere funktionalitet og sikkerhed, så det imødekommer de nyeste og mest stabile teknologier samt kravspecifikationer.

Info: Vi er netop ved at implementere ny funktionalitet på DVN Web, så din hjemmeside vil køre endnu hurtigere i fremtiden! Mere om dette i et senere indlæg.

Dine brugere finder dig lettere

Et andet vigtigt fokus, som vi har haft i forbindelse med udviklingen af DVN Web, er at vores sider skal være optimerede til at arbejde sammen med søgemaskiner som f.eks. Google, Bing og Yahoo. Det er vigtigt når du skriver informative tekster, og uploader billeder, at dine brugere hurtigt kan finde vej frem til jeres hjemmesiden, og læse det.

Funktionalitet og Fleksibilitet

Vi kan skræddersy design og funktionalitet, som du ønsker det! Hvis du ønsker avanceret måleraflæsning, og/eller flyttemeddelelser, for forbrugerne – intet problem! Hvis du ønsker eget logo, skrifttype, farver i hjemmesidens design – det er hurtigt rettet!

Kort sagt: vi imødekommer de ønsker som du har til hvordan din hjemmeside skal se ud og fungere!

Info: Systemet vil løbende blive videreudviklet, så din hjemmeside i fremtiden vil kunne gøre brug af informationer fra andre fantastiske services fra DVN ApS – såsom Mitdrikkevand.dk, Vandarkiv.dk og Mitvandvaerk.dkMere om dette i et senere indlæg.

, , , , ,