Den tidsløse skjorte

Vi ejer alle sammen én til flere skjorter, og de fleste har mindst én til enhver lejlighed. Det er også et af de beklædningsgenstande, som har tilpasset sig moden og fungeret som skabelon for de mange forskellige udtryk, som mennesker har ønsket at udtrykke. Om det har været forretningsmanden, blue collar workers, skovhuggere, autoriteter eller hippier, så har skjorten været en del af identiteten. Din garderobe kan derfor bygges op af skjorten, men den kan også komplimentere dine favoritbukser eller sko.

De forskellige udtryk kan kategoriseres til 4 typer af skjorter:

Den klassiske skjorte:

Skjorten du bruger på kontoret, som er af den finere slags. Det er den, som du bruger til store begivenheder såsom bryllupper, fødselsdage og firmafesten. Det er skjorten, som du bruger under jakkesættet, og som skal stå knivskarp og nystrøget. Hvis du mangler inspiration, er ETON et godt bud på den klassiske skjorte.

Skjorten fra Oxford:

Er også en klassisk skjorte, men adskiller sig fra den anden ved at være lavet af et tykkere stof, hvilket gør skjorten til en fremragende efterårsskjorte. Den skal også stå knivskarp og nystrøget. Hvis du mangler inspiration, er Stenströms et godt bud!

Skovmandens skjorte:

Skjorten der er ufattelig svær at slide op! Den bærer et ternet mønster og er produceret i flannel, hvilket gør, at den ikke har de samme krav om strygning og skarphed. Selve imaget er at give et slidt arbejder / Kurt Cobain look.

Hawaiiskjorten er den festlige skjorte:

Det er skjorten, som udstråler et afslappet look, som er god på stranden, parken eller festivallen, da den er luftig, afslappet og kan fungere til det meste andet tøj. Født på Hawaii og gjort verdenskendt igennem Vogue magasinet, og du kan derfor finde et hav af forskellige farvekombinationer.

Der er 3 ting, som du specielt skal være opmærksom på:

  • Passer den nye skjorte til din stil og resten af din garderobe? Skubber den dig over i en ny tøjkategori eller passer den perfekt ind i din nuværende samling?
  • Skjorten skal være af god kvalitet, så du kan bruge den i mange år frem! Det er både godt for pengepungen og miljøet.
  • Hav syn for detaljen. Hvad gør skjorten speciel? Er det farven, materialet, mønstret eller knapperne?